Cornel Dinu, declarație INCREDIBILĂ după ce Peluza a propus ca noul stadion să-i poarte numele


Cornel Dinu a reacționat după ce Peluza Cătălin Hîldan a propus ca noul stadion să-i poarte numele. Se pare că el nu a fost prea încântat de această variantă care în mod normal ar onora orice legendă dinamovistă.

„Iniţiativa asta cu numele stadionului o privesc rezervat. Şi dintr-o anumită modestie, şi pentru faptul că se obişnuieşte să se pună numele după ce dai colţul. Nu cumva asta mi se doreşte, să dau colţul, că nu sunt prea digerabil prin ceea ce spun?”, a afirmat Dinu într-o intervenţie prin telefon la Digi Sport Matinal.

El a vorbit și despre asemănările dintre situația lui Dinamo și cea a Stelei.

„Eu ştiu foarte bine care a fost situaţia, începând cu 1992, când era FC Dinamo Asociaţie, după care a devenit, în 1994, Asociaţia Fotbal Club Dinamo. În 2002, se face contractul acela de asociere cu Hotărârea de Guvern şi această asociaţie are 42% în folosinţă spaţiile fotbalistice ale Parcului Dinamo. Apoi, în 2005, se înfiinţează o societate comercială care face un contract de prestări cu societatea-mamă. Această societate comercială este făcută prin participaţiunea de câte 500.000 de dolari, deci un capital social de circa 5 milioane, a vreo 7-8 membri fondatori. Aceasta se vinde cu acţiunile respective domnului Negoiţă, în 2013.

Situaţia de la Dinamo seamănă foarte mult cu cea de la Steaua. La Steaua s-au găsit nişte oameni responsabili, care ţin cu ceea ce reprezintă istoria acestui club şi au intervenit. Şi acolo s-a făcut o societate comercială, a domnului Viorel Păunescu, vândută lui Becali, dar palmaresul, sigla, stadionul au rămas la Minister şi la clubul Steaua”, a spus Cornel Dinu.

-->
Previous Dinamo, APROAPE să mai piardă un FOTBALIST BUN
Next Victorie MARE astăzi pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *