Cornel Dinu continuă disputa cu Bratu și îl jignește urât pe antrenorul lui Dinamo


Cornel Dinu face deja o obsesie pentru Florin Bratu, după ce acesta i-a răspuns destul de elegant după victoria cu Viitorul Constanța, spunând că Mister e simpatic, că nu știu să joace șotronul, dar miuțele le mai ies și că-l invită la antrenamentele lui Dinamo. Și astăzi a acordat un interviu în Gazeta Sporturilor în care îl jignește pe antrenorul lui Dinamo.

”Nu mă surprinde atacul nejustificat al lui Bratu la adresa mea. N-ar fi trebuit să răspund după principiile că ”vulturii nu se hrănesc cu muște” sau ”leul nu întoarce capul la zgomotul altor animale”. Pentru că nu numai eu am constatat că e prea obraznic cu prea multă lume, după doar câteva luni de antrenorat prima echipă a lui Dinamo, infatuat și împopoțonat la prima victorie.

În acel interviu eu m-am referit la vulnerabilitățile sistemului defensiv constatate de foarte multă lume în primele trei jocuri din campionat, ca și în cele de pregătire. La care am adăugat transferurile nejustificate ale lui Popovici și Axente, când îi ai pe tinerii Olteanu, Popa și Moldoveanu, care deja au confirmat. Introducerea jucătorilor tineri e de apreciat, dar ea are nevoie de consecvență. În sensul că i-a trimis pe teren pe Olteanu și Ciobotariu numai după eșecurile defensive din primele trei runde. Promovarea jucătorilor tineri s-a făcut la Dinamo ca o tradiție cu mulți ani înaintea lui. E firesc să nu știe istoria reală a ”câinilor” roșii.

A evoluat pentru noi doi două sau trei anotimpuri. La IQ-ul pe care îl dovedește Bratu, trebuia să mă aștept că nu înțelege figura de stil cu șotronul. Mă face chiar simpatic, cu tupeul său obraznic, nefăcând altceva decât să mă invite să fiu pe viitor mai atent la ceea ce antrenează și face. Uită că joacă săptămână de săptămână, iar eu am să mă uit mai atent de cât o făceam până acum din fotoliu, fiind vorba de Dinamo”, a spus Cornel Dinu pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Citește și:

Ce dinamovist l-a impresionat pe Zicu: ”E cel mai bun din campionat”

Previous Ce dinamovist l-a impresionat pe Zicu: ”E cel mai bun din campionat”
Next Un dinamovist s-a afișat cu adversarii FCSB-ului!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *