Cornel Dinu, atac DUR: ”Compromit imaginea lui Dinamo”


Cornel Dinu a încercat să aplaneze conflictul dintre suporteri și Bogdan Bălănescu, care este în ultimele zile ținta fanilor dinamoviști după ce el a fost desemnat să-l anunțe pe Mircea Rednic că este demis.

”Eu am făcut apel la înțelegere, la pace și la unitatea tuturor suporterilor dinamoviști. Ce s-a întâmplat acum e de cu totul altă natură. Nu e vorba de întreaga masă de suporteri, ci de un grup organizat. Nu vreau să intru în amănunte. La Rin am numărat vreo 30 de amărâți, fără povești când erau mici. La Bălănescu acasă au fost vreo 12 și acum vreo 2 care i-au vopsit mașina. Organele ar trebui să intervină la astfel de incidente.

Bălănescu e un foarte bun administrator de situații la club, dar nu știu dacă este pregătit să aibă și o atitudine reconciliantă. Cine nu înțelege pacea trebuie curățat de sabie. Mă refer la sabia justiției.

Eu am fost poate cel mai jignit în ultimii doi ani de o parte a suporterilor. Sunt vreo 3 sau 4 care scriu pe Facebook și nu se poate să se spună că aceasta este opinia suporterilor lui Dinamo. Este un grup organizat, care nu are nimic de-a face cu marea masă de 80.000-100.000 de suporteri din România, care au cu totul alt comportament.

Ei, săracii, sunt niște oameni care încă nu fac nicio afirmație asupra intențiilor lor și asupra modului în care s-au organizat. Sunt niște copii dirijați, nevinovați, care ascultau de niște chemări care nu au nimic comun cu realitatea, au intrat în joc și sunt complet debusolați. Compromit imaginea lui Dinamo! Suporterii lui Dinamo nu fac vandalisme, nu dau foc, nu vopsesc mașini și nu fac atacuri pe societate privată”, a declarat Cornel Dinu.

Citește și:

PLECĂRI Ce jucători au șanse mari să nu mai continue cu Dinamo

-->
Previous PLECĂRI Ce jucători au șanse mari să nu mai continue cu Dinamo
Next Dinamo s-a întors cu MULTE medalii de la Gyor. Cine sunt fetele de AUR

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *