Cornel Dinu, atac devastator: ”Știu tot, erau și filantropi”


Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, are informații sigure despre ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, când românii din echipă au fost implicați într-un scandal bahic în care ar fi petrecut până la 5 dimineața.

”S-a făcut o nenorocire în vară. În ziua de astăzi cei care spun adevărul sunt foarte puțini și cei care o fac deranjează. Asta este opera lui Contra și a lui Mutu. Jucătorii au călcat și acum pe sticle și pe teren probabil. Știu tot ce s-a întâmplat la Piatra Neamț. Este inadmisibil să bei înainte de meci, n-au nicio legătură cu fotbalul, Nedelcearu a greșit la vreo trei goluri, a dat cu dopul în portar.

Au fost și cu un ziarist în noaptea aia(n.r. el era bărbatul de 38 de ani care a fost legitimat de poliție) și se știe foarte bine, dar nu-i dau nume că e băiat simpatic. Este unic în istoria fotbalului ca înainte de meci să bei. Au fost și filantropi, costa sticla de vin 65 de lei și ei plăteau 100 de lei. Știu sigur, a fost și un ziarist cu ei.  Te pune pe gânduri, sunt tineri, poate sunt dependenți de alcool. Și noi mai petreceam dar înainte cu 48 de ore de meci NIMENI nu consuma băuturi alcoolice.

Întâi jucați la naționale, luați un titlu cu Dinamo, este inadmisibil să faceți asta. Lucrurile se cunosc la Dinamo, probabil se vor lua niște măsuri, și Nedelcearu și Filip nu au contat pe teren cu Viitorul.

Dinamo are o combinație de popândăi în atac. Lotul este foarte slab, foarte modest. S-a greșit în vară înfiorător. Deocamdată Miriuță nu are ce să facă. Au venit niște jucători…Bokila, Salomao, Paul Anton fărâmă pământul când aleargă și e căpitan.

Strategia trebuie să fie cam așa, să meargă pe jucători din propria pepinieră.

Au scăpat ușor cu patru goluri de la Viitorul, trebuia să fie vreo 6, 7. Nu este o condiție obligatorie să ai bani ca să faci o echipă. Sunt antrenori care ridică valoarea unei echipe. Nu este admisibil ce s-a întâmplat în vara asta să iei arunci niște diamante și să iei niște cioburi fără nicio valoare”, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Citește și:

Negoiță a recunoscut că negociază cu Steaua: ”Sunt realist”

-->
Previous Ce spune Sergiu Hanca după declarațiile incendiare ale lui Ionuț Negoiță
Next Miriuță: ”Să-i ierte bunul Dumnezeu, eu nu-i mai iert!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *