Cornel Dinu aruncă bomba în direct


Dinamo trece poate prin cea mai grea situație a clubului, care pe 14 mai va împlini 74 de ani. Pentru a doua oară în insolvență și somați de Nicolae Badea să nu mai folosească emblema actuală, „câinii” au probleme și în plan sportiv unde sunt aproape să retrogradeze pentru prima dată în istorie.

Invitat la ProSport Live, gloria „câinilor” Cornel Dinu a vorbit despre situația actuală a clubului din „Ștefan cel Mare” și anunță că exstă interes pentru cumpărarea clubului.

Cornel Dinu: „Sunt fonduri interesate să preia clubul”

Cornel Dinu îi felicită pe dinamoviști pentru victoria contra Botoșaniului și le urează succes acestora în lupta contra formației de Liga 1.

Fostul mare jucător al formației din „Ștefan cel Mare” consideră că existența clubului este cea mai importantă problemă și nu schimbarea siglei.

Totuși, Cornel Dinu are și o veste bună pentru fanii echipei și aruncă bomba! „Procurorul” a declarat că ar exista fonduri de investiții interesate să preia Dinamo.

„Nu știu dacă marea problemă a lui Dinamo e legată de sigle. Marea problemă este existența echipei, soarta financiară. După o evoluție mai bună la Botoșani, trebuie pregătit barajul. Din ce am auzit de la cei care răspund într-un fel sau altul de Dinamo, se pare că ar fi niște fonduri interesate să preia clubul. Dinamo este istorie, palmares. Să dea Dumnezeu să se întâmple așa ceva. Sunt de apreciat eforturile suporterilor, dar niciodată masele nu pot să conducă.

În primul rând, la Dinamo este nevoie de a așeza o structură reală a societății. Trebuie să se găsească o finanțare reală. Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, american. Ar mai fi un investitor care n-ar avea prea mulți bani, dar atașat de Dinamo. E foarte important să-ți alegi colaboratorii. Și mai este o variantă foarte interesantă, de care mi-a vorbit o cunoștință veche, din Germania. Cortacero a participat la un fond de investiții și ar putea fi interesat la ce ar avea prin relația cu Șerdean. Acele procente sunt încă în suspensie la Dinamo și ar da o majoritate”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.

Citește și:

Uluitor! Șefii Stelei au fost la FRF și spun că vor juca barajul pentru Liga 1: ”Ministrul Dîncu ne-a zis asta”

Previous ”U” Cluj pierde meciul cu Hermannstadt
Next Debut senzațional pentru Giani Kiriță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *