--> -->

Cortacero, răspuns pentru Dinu: ”Negoiță nu mai poate”


-->

La Dinamo apele sunt tulburi. În războiul Pablo Cortacero-DDB deoacamdată pierde echipa din Ștefan cel Mare. Cornel Dinu a venit în această seară cu o variantă bombă, conform căreia Negoiță ar fi trecut la atac și va prelua acțiunile de la Cortacero.

”Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție.

Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru. Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în genul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

Pablo Cortacero însă neagă aceste afirmații și spune că nu există nicio înțelegere prin care ar mai trebui să-i plătească vreo sumă de bani lui Negoiță și patronul de la Rin nu are cum din punct de vedere legal să-i ia pachetul majoritar de acțiuni.

”Nu este adevărat, Negoiță nu mai poate recupera acțiunile sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contractul de vânzare-cumpărare prin care eu ar mai trebui să plătesc o sumă de bani”, a explicat Cortacero pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Croitoru, superior: ”Mai puteam da patru”, Gane anunță: ”Va urma o perioadă liniștită”

-->
Previous Andrei Gerea: ”Așa Cortacero va putea fi înlăturat”
Next Gestul lui Slavko Perovic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.