Cornel Dinu, acuzații grave: ”Și-a băgat coada”


Cornel Dinu a îndemnat vineri suporterii dinamoviști să se unească, iar sâmbătă a trecut la echipa națională. ”Mister” nu l-a menajat pe Cosmin Contra, pe care l-a criticat dur pentru selecția făcută și dă se înțeles că Ana Maria Prodan are o influență mare în rândul fotbaliștilor care vin la lot.

”Poate fi o observaţie obiectivă faptul că nu mai producem jucători de valoare, dar nici să joci cu Grozav, cu Stanciu. Mă rog, ar fi o explicaţie faptul că sunt impresariaţi de fină. Deci ca să joci cu vreo 4-5 jucători…. Anton, Stanciu, Grozav, improvizaţia cu Chipciu în fundaş dreapta.

Dacă eu sunt preşedintele Federaţiei, a doua zi te dau afară, pentru că trebuia să joci cu ei de la început. Când au intrat amândoi, şi în special Ianis, s-a schimbat jocul. Ianis a avut o prestaţie excepţională. A driblat, s-a jucat cu schiorii ăia din apărare pe care îi aveau norvegienii, nu a greşit mingi…. la fel şi Maxim.

Păi şi atunci… băi, pălărie prea mare, nu te gândeşti? Nu îi vezi la antrenament? Înseamnă că dracul şi-a băgat coada şi sirena îţi dă verdicte de la cununie. Sau altă explicaţie, că nu ştii fotbal. Şi atunci e şi mai dramatic. Trafic de influenţă parcă mai merge la români, unde este plin de aşa ceva”, a declarat Cornel Dinu.

-->
Previous VIDEO SUPERB Curcubeul după furtună. Și ei sunt Dinamo
Next PLECĂRI Ce jucători au șanse mari să nu mai continue cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *