Cornel Dinu a luat legătura cu conducerea lui Real Madrid: „Am stat de vorbă cu el”


Parteneriatul dintre Dinamo și Real Madrid nu este o glumă și prinde contur de la o zi la alta.
Cornel Dinu, legenda dinamovistă s-a implicat și el în proiectul DDB Spania, asociație care dorește un parteneriat între clubul bucureștean și Real Madrid. „Mister” i-a scris lui Florentino Perez, care a fost zilele trecute reales preşedinte al clubului iberic.

Președintele DDB Spania Dragoș Sterpu a luat legătura cu Emilio Butragueno, în prezent director în structura formației madrilene, iar Dinu a fost numit drept reprezentantul onorific al DDB Spania.

„M-a rugat prietenul meu Marian Iuhasz, la care țin foarte mult și pe care îl respect, mare dinamovist, ține financiar, împreună cu DDB, clubul în viață de luni de zile, el m-a rugat să vorbesc cu președintele DDB Spania, șeful suporterilor din Madrid, domnul Dragoș Sterpu.

Am vorbit cu domnul Dragoș Sterpu, mi-a explicat planul lui și eu i-am spus că pentru a intra la Real Madrid trebuie să facem o scrisoare de intenție cu prezentarea lui Dinamo, a relațiilor dintre Dinamo și Real Madrid, făcută de un nume cunoscut și de ei” a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu, concurență cu Mario Nicolae: „E cunoscut național, internațional, intercontinental, interplanetar și intergalactic”
„Domnul Dragoș Sterpu mi-a spus că a vorbit cu celebrul Anghel, șef din DDB care pune manageri, pune antrenori, conduce echipa în deplasări și Anghel i-a spus că n-are sens să vorbească Dinu Cornel, că vorbește Tanacu (n.red. – Mario Nicolae). Că el e istoria lui Dinamo, cunoscut național, internațional, intercontinental, interplanetar și intergalactic. Adică și de «galactici», ca să înțeleagă toată lumea…

Eu i-am explicat atunci domnului Dragoș: Domne, ca să intri la Real Madrid trebuie să explici relațiile la care ajunsese Dinamo în 1968, 1969 cu Real Madrid… pentru că un prieten al lui Santiago Bernabeu era Sandu Vogl, care a înființat Dinamo în 1948, cu frati-su” a detaliat Dinu.

Cornel Dinu: „M-a sunat Emilio Butragueno și am stat de vorbă cu el”

În cele din urmă Cornel Dinu a fost desemnat ca reprezentant și i-a scris direct lui Florentino Perez:

„Așa că i-am scris o scrisoare lui Florentino Pérez, domnul Dragoș Sterpu i-a dus-o lui Emilio Butragueno, iar a doua zi la ora 11 m-a sunat Emilio Butragueno și am stat de vorbă cu el. Restul sunt tratativele dintre DDB Spania și Real Madrid. Asta a fost istoria”. a mai declarat Dinu pentru aceeași sursă.

Citește și:

SURPRIZA Cine îi ia apărarea lui Grigore: „Nu e timp”

Previous SURPRIZA Cine îi ia apărarea lui Grigore: „Nu e timp”
Next Gest MARE făcut de DDB pentru juniori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *