Cornel Dinu a criticat derby-ul de ieri


-->
Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean. Ca de obicei, Cornel Dinu a făcut analiza lui Dinamo, și desigur nu s-a ferit să critice pr prestația avută.

Cornel Dinu: „Dinamo putea obține mai mult”

„Față de ce calități aveau pe timpuri jucătorii acestor două nume mari ale fotbalului românesc, acum s-au întâlnit tusea și cu junghiul. Semnul de întrebare este mai mult pentru Rapid, care este la al nouălea joc fără victorie. De partea cealaltă, meritat, al treilea rezultat pozitiv pentru Dinamo.

Dinamo a prezentat o distribuție mai omogenă față de încropirile de până acum, mai închegată, a ocupat mai bine terenul, în special defensiv, și chiar dacă în prima repriză cei care au avut ocaziile cele mai mari au fost rapidiștii, într-un raport de 5-2, pe final Dinamo a avut mai multe șanse să dea lovitura.

Dinamo putea să pună mai multe probleme, ținând cont de conlucrarea care putea fi mai periculoasă dintre Matei, care a apărut și ca vârf, și ca al doilea atacant, în spatele lui Ivanovski, și absentul Torje sau altfel utilului Pierret. De la Răuță nu pot avea pretenții mai mari, se remarcă prin abnegație și atât.

Per total, Rapid a dominat, în special în prima repriză, dar, cu puțină șansă, Dinamo putea să surprindă pe finalul jocului, dacă ne gândim doar la șuturile lui Matei din minutul 76, peste poartă din poziție de gol, sau Rodriguez, în minutul 88, parat la limita golului de portarul Moldovan.

Rapidiștii au fost mai puternici fizic până pe la mijlocul reprize secunde, câștigând majoritatea duelurilor, de aici și periclitările mai mari ale porții dinamoviste, dar au scăzut spre final ca prestații individuale și coeziune”, a declarat Cornel Dinu potrivit Fanatik.

Dezamăgit de Gabi Torje

„Dezamăgirea mare a fost Gabi Torje, care reconfirmă că declarațiile, neacoperite de jocul său, ar trebui să le facă undeva singur, în baie, în beci, decât în auzul opiniei publice.

Randamentul său a fost jalnic, remarcând-se printr-un șut înfiorător, care a trecut nu numai peste poartă, dar și peste peluză, în minutul 34…

Pentru discrepanța dintre cartea de vizită și randament probabil că este plătit cu peste 5.000 de euro pe lună, salariu mic, nu? Pentru un fotbalist cu pretenții, dar uriaș pentru cei mai mulți dintre noi.

Eu cred că, în momentul actual, Torje ar trebui să dea bani ca să joace la Dinamo în raport cu ce a dovedit până acum, două, trei realizări, cu copii de la Mediaș, cu UTA și cu Rapid în tur, mult prea puțin față de ce se așteaptă și se dorește de la el. Asta nu justifică, și mai sunt câțiva colegi de suferință, aducerea la Dinamo”, a mai zis Cornel Dinu.

„Realitatea care a ieșit cel mai mult în relief a fost faptul că, surprinzător, cel mai bun jucător de pe teren mi s-a părut a fi Cristi Săpunaru, la 38 de ani. Ceea ce ar trebui să le dea de gândit serios tuturor celorlalți jucători care au apărut în acest meci…”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Citește și:

Chirilă despre Zelenski: ”Rolul vieții”

Previous Dinamo e din nou dezavantajată de arbitrii
Next Torje: „Toți suntem datori cu o moarte!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *