--> -->

Cornel Dinu a comentat decizia lui Rădoi: „O răzbunare de fraier”


-->
Mirel Rădoi a surprins toată suflarea fotbalistică din România când, la conferința de presă de după victoria cu Armenia, a anunțat că, indiferent de rezultatul ultimelor două meciuri din grupă, va renunța la funcția de selecționer. Chiar și o calificare la baraj, foarte aproape în acest moment, nu-l poate determina să își schimbe decizie.

Cornel Dinu a reacționat în stilul său caracteristic aceasta decizie.

„Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. El și-a făcut damblaua și, după ce a preluat și a speculat munca de la tineret a lui Daniel Isăilă, și-a făcut damblaua și a devenit selecționer.

În același timp a fost și un executant la mâna lui Stoichiță. Acum joacă la două capete. Unul este șantajul, celălalt, simplu, din sfera: mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul. Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat slimul… de minte și de haine, uleiul și Bentley-ul”, a spus Cornel Dinu, pentru Playsport.

Declarațiile lui Rădoi la finalul meciului cu Armenia

„Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos”, a fost mesajul tranșant al fostului antrenor de la FCSB.

Citește și:

Strigăt de disperare din partea lui Nelu Tătaru: ”E ca pe front: se moare!”

-->
Previous 5 jucători vor semna cu Dinamo
Next Care este numele fundașului dreapta ales de Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.