Corespondență din Spania. Ultimele detalii despre ”câini”


Dinamo a plecat astăzi în primul cantonament al iernii. Fotbaliștii deja sunt în avion deoarece vor avea un zbor mai lung decât celelalte echipe. Șefii au ales o variantă cu escală la Istanbul și vor ateriza la Malaga abia la ora 16:30, ora Spaniei.

Singura noutate din lot este slovacul care a semnat săptămâna trecută, dar a fost prezentat abia ieri la Dinamo. Este vorba despre Lukas Skovajsa, fundaș polivalent de 25 de ani venit de la AS Trencin.

Așa cum v-am informat aseară, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu vin până la urmă pe Costa del Sol să însoțească echipa. Celor doi li s-au luat bilete de avion abia aseară!

Dusan Uhrin își mai dorește încă doi jucători, care ar putea veni chiar în timpul stagiului de la Benahavis, care începe de astăzi și se termină pe 23 ianuarie. Doardinamo.ro va fi alături de ”câini” pe tot parcursul cantonamentului și vă va ține la curent cu ultimele informații de la echipă. Astăzi va fi doar sosirea formației la Grand Hotel Benahavis, prevăzută la 16:30, deoarece fotbaliștii au avut o călătorie lungă cu avionul, cu escală, și vor fi obosiți pentru a mai face antrenament.

Începând de mâine vor începe însă antrenamentele. Primul de marți este prevăzut la ora 10:00. Înainte de ședința de pregătire, în fiecare zi, va vorbi un jucător.

Citește și:

Dan Nistor aruncă mănușa: ”Ioan Filip știe”

-->
Previous Dan Nistor aruncă mănușa: ”Ioan Filip știe”
Next Mesajul lui Șumudică pentru Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *