Copii fac galerie la derby


Clubul din Ștefan cel Mare i-a invitat mâine seară pe toți copiii de la grupele de juniori să asiste la meciul cu rivalii, oferind câte un bilet fiecărui jucător. Ei vor fi însoțiți de antrenori. Dinamo este atentă la aceste detalii, dorind ca puștii care evoluează pentru club să fie crescuți cu spiritul de „câine roșu”.

„Cel puțin la echipa mea, la Under 19, n-am auzit să avem vreun stelist în lot. Îi creștem de mici în spiritul dinamovist”, a comentat Florin Bratu, care se luptă cu elevii săi pentru titlul de campioni.

Din ultimele informații oferite de către suporteri, s-au vândut în jur de 27.000 de bilete pentru meciul de mâine seară, aici fiind incluse și cele 8.300 de tichete oferite galeriei oaspete. Din estimările dinamoviștilor, vor fi peste 35.000 de spectatori pe Național Arena. Mai sunt foarte puține bilete în zona peluzei roș-albilor. Liderii galeriei au făcut un apel ca suporterii să ajungă din timp la stadion întrucât la ora 20:00 va fi difuzat superdocumentarul PCH „Drumul spre casă”.

Previous Contra: ”O să fie o bucurie unică”
Next Mahlangu: "N-ar fi o surpriză uriașă să ieșim campioni"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *