Cooper, tras la răspundere: „Cu gloata nu te pui!”. Fanii, apărați


Se știu episoadele cu fanii din timpul și de dupa remiza albă de la Chiajna, dar și faptul că Armando Cooper a vrut să părăsească echipa după incidentele de luni seară. Șefii clubului au transmis că nu sunt de acord cu scandările rasiste, iar una dintre fostele glorii ale roș-albilor a avut o poziție tranșantă.

„Suporterii au și ei o limită. Dinamo e pe locul 12. Au mai suportat când a fost pe locul 5, 6, 4. Nu mai rezistă cu promisiuni din gură. Le dau dreptate, dacă au fost decenți. Nu e un lucru rău că i-au oprit suporterii. Bine, în gloată mai sunt vreo 2, 3 nebuni care mai dau câte o înjurătură, două. Nu sunt de acord când sunt manifestările alea și cad victime mulți copii nevinovați, femei. Dar e normal că au stat la o discuție cu fanii. Se întâmplă peste tot, la cluburile care vor ceva”, a comentat Claudiu Vaișcovici pentru Fanatik.

Referitor la Cooper, fostul fotbalist din marea echipă a lui Dinamo de la finele anilor ’80 a comentat: „Păi ăla nu știe că e în România? El crede că e pe la el acolo. Păi tu nu știi că cu gloata nu te pui. Stai liniștit, vezi-ți de treabă, că nu o să mai prinzi terenul. Oricât de puternic psihic ești, tot pici. Sau poate vrea să plece și el de aici… Mă rog, nu e un jucător rău, recuperează multe mingi, dar și pierde multe”.

Citește și:

Primele măsuri după remiza de la Chiajna! Cine vede meciul de Cupă la TV

Previous Derby fără spectatori? Scenariul prin care Dinamo ar putea fi sancționată
Next Cine NU face deplasarea la Miercurea Ciuc. Riscă Rednic?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *