Cooper, tras la răspundere: „Cu gloata nu te pui!”. Fanii, apărați


Se știu episoadele cu fanii din timpul și de dupa remiza albă de la Chiajna, dar și faptul că Armando Cooper a vrut să părăsească echipa după incidentele de luni seară. Șefii clubului au transmis că nu sunt de acord cu scandările rasiste, iar una dintre fostele glorii ale roș-albilor a avut o poziție tranșantă.

„Suporterii au și ei o limită. Dinamo e pe locul 12. Au mai suportat când a fost pe locul 5, 6, 4. Nu mai rezistă cu promisiuni din gură. Le dau dreptate, dacă au fost decenți. Nu e un lucru rău că i-au oprit suporterii. Bine, în gloată mai sunt vreo 2, 3 nebuni care mai dau câte o înjurătură, două. Nu sunt de acord când sunt manifestările alea și cad victime mulți copii nevinovați, femei. Dar e normal că au stat la o discuție cu fanii. Se întâmplă peste tot, la cluburile care vor ceva”, a comentat Claudiu Vaișcovici pentru Fanatik.

Referitor la Cooper, fostul fotbalist din marea echipă a lui Dinamo de la finele anilor ’80 a comentat: „Păi ăla nu știe că e în România? El crede că e pe la el acolo. Păi tu nu știi că cu gloata nu te pui. Stai liniștit, vezi-ți de treabă, că nu o să mai prinzi terenul. Oricât de puternic psihic ești, tot pici. Sau poate vrea să plece și el de aici… Mă rog, nu e un jucător rău, recuperează multe mingi, dar și pierde multe”.

Citește și:

Primele măsuri după remiza de la Chiajna! Cine vede meciul de Cupă la TV

-->
Previous Derby fără spectatori? Scenariul prin care Dinamo ar putea fi sancționată
Next Cine NU face deplasarea la Miercurea Ciuc. Riscă Rednic?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *