Contractul-surpriză care blochează totul


Un grup de oameni de afaceri din Grecia interesat să preia Dinamo s-a retras după ce a aflat că fostul finanțator Ionuț Negoiță pretinde 7,6 milioane de euro, dacă Șerdean vinde firma Lotus.

Dinamo caută de ceva vreme investitori care să salveze de la faliment clubul, ajuns să supraviețuiască de pe o zi pe alta după ce a retrogradat în Liga 2. Startul sezonului presează, iar informațiile sunt contradictorii.

Vlad Iacob (34 de ani), unul dintre oamenii implicați în procesul de vânzare a clubului, i-a asigurat pe fani că „în acest moment există un investitor interesat, dar care dorește să susțină 50 la sută din buget și așteaptă alături de el un coinvestitor, care să susțină la rândul său 50 la sută”. Lucrurile nu sunt însă chiar atât de simple.

Din informațiile GSP, ar exista anumite complicații pe axa Ionuț Negoiță – Lotus – Dorin Șerdean. Adică fostul și actualul acționar majoritar.

„Un grup de investitori greci a fost interesat să preia Dinamo, dar a renunțat după ce oamenii au aflat că Negoiță a înregistrat la Registrul Național de Publicitate Mobiliară un contract potrivit căruia ar trebui să primească 38 de milioane de lei, adică 7,6 milioane de euro, în momentul în care Șerdean vinde Lotus Perfect Products SRL”, susțin sursele ziarului.

„Prostii! Au fost unii care au întrebat, de la o agenție de marketing din Grecia, care ziceau că pot căuta investitori, dar n-au mai revenit”, spun cei de la Dinamo.

Citește și:

Vrea să ajute Dinamo cu un milion. Cea mai mare donație

Previous FRF a anunţat tragerea la sorţi pentru mâine
Next Oferta Lui Iftimie pentru Ahmed Bani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *