Contra: „Vom duce numele de câini în Țara Bascilor”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, e fericit că primul meci cu Athletic Bilbao se va juca la București, pe Arena Națională, joi, 27 iulie.

„Prefer să jucăm primul meci acasă, pentru că atunci când eram la Petrolul, am ajuns la Swansea, am jucat cu stadionul plin, atmosfera era una tipic englezeacă și băieții au avut emoții și nu au jucat la adevărata lor valoare. Am fost 5-1 pentru ei și returul a fost aproape imposibil” a spus tehnicianul „câinilor”.

hotel iceberg balcic-->

Contra este sigur că fanii lui Dinamo vor demonstra din nou că sunt numărul unu în Europa.

„Sper ca la meciul de acasă să se umple stadionul și fanii să facă o atmosferă cum numai ei știu să facă și să luăm o opțiune cât de cât clară pentru calificare în retur. Eu m-aș mulțumi și cu 1-0, chiar și cu un 0-0 pentru că nu am primi gol. La dubla cu Bilbao vom încerca să ducem numele acesta de <<câini>> și în Țara Bascilor. <<Câinii>> să se bată cu <<leii>>, că ei sunt „Los Leones>>”, a declarat Contra la Digi Sport.

Chiar dacă îi cunoaște foarte bine pe basci, antrenorul lui Dinamo merge să-i urmărească pe viu vinerea asta în amicalul pe care îl vor juca în Belgia împotriva lui FC Brugges. El dezvăluie cum vede meciurile cu Athletic.

„Vor fi momente în care vom suferi și va trebui să ne apărăm pentru că Bilbao este o echipă care ajunge foarte ușor în jumătatea adversă. Jocul lor este destul de simplu. Încearcă să aducă mingea cât mai repede la marginea careului și de acolo trimit centrări spre Aduriz și Garcia, doi jucători cu poate cel mai bun joc aerian din Primera” a mai dezvăluit Guriță.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Grozav dezvăluie planurile sale de viitor

Previous Ce răspuns i-a dat Contra aseară lui Dan Nistor
Next S-A DECIS De la ce oră se va juca Dinamo-Athletic Bilbao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *