Contra voia să cheme alți doi dinamoviști


Dinamo va da din ce în ce mai mulți jucători la echipa națională odată cu instalarea lui Cosmin Contra în funcția de selecționer. De ce? Simplu. ”Guriță” întotdeauna și-a ținut aproape jucătorii pe care i-a antrenat. De data această el a vrut să-i dea încredere lui Sergiu Hanca, care nu este în cea mai bună formă la Dinamo. Dar de fapt el voia să-i cheme pe Ionuț Nedelcearu și Valentin Costache, cei doi jucători care au mers la Under 21.

”Aveam în vedere patru jucători de la tineret, dar naționala are meci important cu Elveția și am convenit cu Isăilă să nu-i convoc.

La națională am găsit un grup bun, cu poftă de joc. Sper ca în aceste două meciuri să se vadă o mică schimbare, o altă atitudine, că luptăm pentru fiecare minge. Vrem să se vadă că putem avea un viitor extraordinar. Am vorbit cu Pițurcă și i-am cerut câteva sfaturi. Nea Piți m-a felicitat. Fiind un post nou pentru mine, i-am cerut câteva idei care să mă ghideze puțin spre ceea ce trebuie să fac la echipa națională. Mi-a spus că este o meserie grea, dar poate fi frumoasă dacă ai rezultate. Cu Daum nu am vorbit, doar cu secunzii lui. Sunt mari diferențe între a fi antrenorul unui club și a fi selecționer. Ai doar două zile în care trebuie să îți impui ideile, a declarat Cosmin Contra într-o conferință de presă.

Citește și:

Care este situația lui Valentin Lazăr

-->
Previous Cristi Borcea a primit o veste uriașă
Next Pericol imens pentru Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *