Contra: ”Voi miza pe jucătorii care își doresc să fie titulari”. Cum ar putea arăta echipa


Cosmin Contra va schimba radical echipa la meciul cu Viitorul. Antrenorul lui Dinamo simte că are șanse reale să se califice mai departe în play-off-ul Europa League și va menaja o parte dintre jucători cu Viitorul. Ba mai mult, îi sugerează să facă același lucru și lui Hagi pentru a-i crește șansele se calificare în play-off-ul Champions League cu Apoel Nicosia, care ar însemna totodată calificarea certă în grupele Europa League pentru Viitorul.

”Din păcate fără foarte multe zile în care să ne recuperăm din punct de vedere fizic, eu am spus că Viitorul va fi tot acolo sus anul acesta și un meci foarte greu ne așteaptă duminică care pentru noi este foarte important să câștigăm.

Nu sunt obișnuit să amân meciuri, în cupele europene se joacă din 3 în 3 zile și trebuie să fim pregătiți.

Vom face multe schimbări mâine și sper ca ei să fie motivați la fel, atitudinea, efortul și mentalitatea lor să fie foarte bună. Eu mă aștept ca Gică să repete aceeași echipă, mă aștept la orice de la el. Eu dacă aș fi în locul lui aș face ceva schimbări, dar nu pot să vorbesc în locul lui.

Se vorbea doar despre meciul cu Bilbao, Botoșaniul e o echipă foarte bună, și-au căutat acest noroc, acum jucăm împotriva campioanei, mizez pe jucătorii care își doresc să fie titulari”, a declarat Contra.

Cum ar putea arăta echipa probabilă:

Penedo – Dudea, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Paul Anton, Busuladzic – Bawab, Rivaldinho, Bumba – Costache

 

 

 

-->
Previous Propunerea lui Paul Anton în ceea ce-l privește pe Rivaldo
Next INTERVIU Salomao: ”Vă mulțumesc pentru modul în care m-ați primit aici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *