Contra: „Viitorul lui Dinamo va fi sumbru”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește situația stadionului din Ștefan cel Mare.

„Stadionul este într-o situație deplorabilă. Dar gazonul este foarte bun si pentru mine asta contează. Restul sunt chestii estetice. Sincer, viitorul lui Dinamo va fi foarte sumbru dacă nu se face acest stadion. Eu nu pot să spun decât că avem nevoie de el modernizat”, a spus el.

Tehnicianul ”câinilor” a vorbit și despre situația lui Hanca și a lui Nemec, care nu sunt în cea mai bună formă în acest început de sezon.

”Nu au fost oferte pentru jucătorii de la Dinamo. Se alimentează niște zvonuri care nu sunt reale. Nu știu dacă este un motiv dar poate să influențeze. Se întâmplă în viața unui jucător, există momente în care randamentul scade. Nu sunt preocupat, nivelul asta se va regăsi cu încredere, cu liniște. Trebuie să le dăm încredere. Ei muncesc, aleargă, se bat, au atitudine bună. Ar fi fost o problemă dacă nu ar fi vrut”, a declarat ”Guriță”.

El a vorbit și despre partida cu medieșenii.

”Nu vor intra relaxați cu Gaz Metan Mediaș, ei au echipa foarte bine așezată în teren, un antrenor cu experiență, dacă nu vom avea o atitudine bună vom avea de suferit cum am făcut-o la meciul cu Botoșaniul. Vor fi pauze de hidratare, sperăm să nu se întâmple vreo tragedie. Trebuie să jucăm”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Contra, mesaj dur pentru oficialii FCSB

-->
Previous Medalie de aur pentru o dinamovistă astăzi. Reacția Elisabetei Lipă
Next Contra, mesaj dur pentru oficialii FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *