Contra, strigăt disperat către Cortacero: ”E singura”


-->
Lucrurile la Dinamo se înrăutățesc pe zi ce trece iar Cosmin Contra a dezvăluit cât de grea este situația din punct de vedere financiar la echipă. Iar salariile jucătorilor sunt scadente pe 15 noiembrie, unii dintre ei ajungând la 3 luni de când sunt neplătiți!

”E o situație mai grea. Pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din ce am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali.

Directorul sportiv(n.r. Rufo Collado) este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece.

Sunt atât de mulți dinamoviști în România și nu numai, care până acum au dat dovadă de iubire față de acest club și cred că nu vom fi lăsați să fim depunctați”, a declarat Cosmin Contra la GSP Live.

Citește și:

Anunț oficial: Dinamo a atras un nou sponsor la club. Critică din interior vizavi de dispariția DDB de pe tricouri!

Previous Duckadam despre Dinamo: "Voi fi înjurat, dar asta e singura soluție"
Next Contra a recunoscut în direct de ce nu pleacă de la Dinamo: ”Da, am”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *