Contra și-a găsit echipă în Arabia Saudită


-->

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, revine în antrenorat. Tehnicianul a semnat cu Damac FC, locul 9 din prima ligă a campionatului din Arabia Saudită. Astfel, acestea va fi al treilea antrenor român prezent în liga în care evoluează Ronaldo, după Marius Șumidică (Al-Raed) și Mirel Rădoi (Al-Tai).

Cosmin Contra, 47 de ani, va pleca astăzi în Arabia Saudită, acolo unde i s-a pregătit un salariu impresionant: va câștiga 2,8 milioane de euro în primul sezon petrecut la Damac, unde va merge cu propriul staff, așa cum a obișnuit de-a lungul timpului.

Debutul lui Cosmin Contra la Damac va fi unul special. Sâmbătă, 11 martie, noua lui echipă o va înfrunta în deplasare pe Al-Tai, formația pregătită de Mirel Rădoi. Va fi, așadar, un duel „oriental” între ultimii doi selecționeri ai primei reprezentative.

Contra va avea pe mână un lot cotat de Transfermarkt la 10,6 milioane de euro, în care cel mai valoros jucător e mijlocașul defensiv Adam Maher, cotat la 4 milioane de euro. La Damac evoluează și mijlocașul spanion Nono, trecut pe la Betis, Elche și Murcia, scrie gsp.ro.

Citește și:

”Grăuntele de lumină”, daruri consistente pentru copii

Previous Bani la Dinamo. Suma pusă în joc de noii acționari
Next Mobilizare generală pentru play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *