Contra se simte rău și-l indică pe Rufo: „Nu vreau să mor”


Cosmin Contra a ajuns la capătul răbdarii cu șefii spanioli. S-a simțit rău și fizic și spune că nu mai are ce discuta nici cu Rufo Collado.

„Am văzut că au vorbit suporterii ceva Rufo Collado. Eu eram în biroul meu, nu pot confirma dacă au fost anumite discuții încinse sau nu. Eu nu mai am ce să vorbesc cu directorul sportiv. Am avut o problemă săptămâna trecută, când am rămas fără medic. Nu a putut să o rezolve, el fiind omul care vine zi de zi la antrenamente. Eu a trebuit să îmi schimb tot programul de antrenament. Nu am ce să vorbesc cu o persoană care vede problemele de zi cu zi și nu poate să rezolve nimic.

După ce domnul Bătineanu și-a dat demisia, am trimis un mail prin care am cerut asistență medicală. Nu am avut nici astăzi medic. Nu știu ce va fi zilele viitoare. Rufo Collado mi-a zis că a adus un asistent medical. Este de fapt maseurul echipei a doua. Este un român, are o diplomă, dar nu este calificat în cazul unei probleme majore. Nu e calificat să facă anumite lucruri. Dacă s-ar întâmpla ceva, eu aș fi responsabil

Am o familie, vreau să mă bucur de ea în continuare. Nu vreau să mor din cauza unor oameni care nu își fac treaba. Regretul meu e că nu am putut să las echipa mai sus în clasament. Am avut niște stări, niște dureri în piept. Probabil erau din cauza stresului, din cauza la ce mi se întâmpla zi de zi. Am pus multă pasiune aici, dar fiecare persoană are o limită. Nu știu dacă lumea va înțelege sau nu, dar o chestiune mai mult medicală, psihică, decât orice alt lucru”, a declarat Cosmin Contra la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și:

Dezvăluiri despre Rufo Collado și Leo Funtes: „Avem adresele”

Previous Dezvăluiri despre Rufo Collado și Leo Funtes: "Avem adresele"
Next Gigi Mulțescu despre spanioli: ”Așa se purtau cu noi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *