Contra se impune: ”La Dinamo nu e nimeni de vânzare”


Antrenorul dinamoviștilor, Cosmin Contra, nu a mai rezistat și a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali și tuturor care se gândesc să cumpere jucători de la Dinamo.

”La nivel declarativ avem oferte, ați spus bine. Știm foarte bine jocul lui Gigi Becali, când o echipă e pe val începe să scoată cu unii prieteni de prin presă oferte care nu există de nicio culoare, încercând să destabilizeze acea echipă. E ok dacă-i reușește jocul, de multe ori îi reușește acest joc, știm foarte bine că și înaintea meciurilor directe întotdeauna când vrea să destabilizeze vorbește despre interesul a trei, patru jucători din echipa adversă, e ok, e o tactică bună, i-a mers, îi merge în continuare, dar la Dinamo deocamdată nu e nimeni de vânzare”.

Fundașul lui Dinamo, Claude Dielna, căruia îi expiră împrumutul în această vară, nu știe dacă va mai continua la echipa din Ștefan cel Mare.

”Aceasta este o altă poveste, acum sunt focusat pe meciurile din acest final de sezon. Despre varianta de a continua din vară la Dinamo, vom vorbi după sfârșitul campionatului.

Citește și:

Ce spun dinamoviștii despre titlu. Dorința lui Filip.

Previous Ce spun dinamoviștii despre titlu. Dorința lui Filip.
Next Iagăr a primit cele mai puține voturi pentru Federația de Atletism

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *