Contra: ”S-a lăsat cu sânge”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a comentat în stilul caracteristic presupusa ceartă pe care ar fi avut-o cu patronul ”câinilor”, Ionuț Negoiță, în urma căreia i-ar fi spus că vrea să plece.

„Da, ne-am certat tare eu cu domnul Negoiţă. Ne-am şi bătut şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor. S-a lăsat urât, cu sânge, cu din astea! Nu este adevărat, normal că nu”, a declarat tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare.

Și Adrian Mutu a intervenit în acest presupus ”scandal”.

„Relațiile dintre mine, Cosmin și Negoiță sunt foarte bune și nu s-a pus niciodată problema ca cineva să plece. Suntem la un început de drum ascendent și sunt convins că Dinamo a început să deranjeze.

Punctual, la Dinamo vor veni jucători. Lucrul ăsta e decis de Contra și cu mine și avem sprijinul total al domnului Negoiță. Dar alegem cu mare atenție și doar ce avem nevoie. În acest moment avem nevoie de un singur jucător și el va veni, o să vedeți în zilele următoare.

Nu se pune problema să plece Cosminprobabil că liniștea și seriozitatea cu care se lucrează la Dinamo deranjează și se încearcă tot felul de atacuri penibile”, a declarat directorul general al lui Dinamo.

-->
Previous Pe cine va întâlni Dinamo Under 19 în Youth League
Next Contra amenință: ”Pot să plec de la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *