Contra s-a decis: ”M-am simțit și eu păcălit dar asta voi face”


Cosmin Contra a vorbit după al cincilea meci pierdut, cel cu Viitorul Constanța.

”Azi n-am ce să le reproșez jucătorilor, am pierdut meciul pe mici detalii, greșeli puțin copilărești. Din punctul meu de vedere, azi nu meritam să pierdem, nu avem noroc să ieșim din această pasă proastă. Suntem într-o situație foarte delicată și trebuie să mergem înainte și să pregătim meciul cu Astra.

Concluziile la cald care să fie? Avem 5 înfrângeri consecutive, trebuie să dăm mai mult fiecare dintre noi și să dăm mai mult. În primul rând jucătorii trebuie să scoată echipa de aici. Este o situație grea la nivel instituțional, am pregătit meciul bine, am avut ocazii, am controlat bine pe cei de la Viitorul, apoi în trei, patru minute ne-au marcat două goluri.

Nu cred că pe teren băieții se mai gândesc la problemele de la nivel administrativ, le-am transmis că situația noastră este să îndreptăm situația sportivă. Sper să-și dea seama de cât de gravă e situația. Avem nevoie de o victorie, sper cu Astra.

Dar ăștia suntem, noi suntem o echipă și la bine și la rău, trebuie să fim uniți, să credem că putem să scoatem echipa din subsolul clasamentului și trebuie să facem tot ce putem să scoatem.

Nu sunt genul care să renunț la greu. Aș fi un laș. M-am simțit și eu păcălit din mai multe puncte de vedere, rămân, am încredere în munca pe care o depun, am încredere în jucători că o să redresăm corabia într-un moment destul de greu”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic a luat cuvântul: ”Da, e un mic protest”

Previous Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic a luat cuvântul: ”Da, e un mic protest”
Next Sorescu a vorbit despre problemele de la Dinamo: ”E singurul care e alături de noi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *