Contra: ”Rivaldo a înțeles”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit astăzi despre ce a discutat cu Rivaldo, cum i-a explicat de ce fiul său nu este titular înainte de meci, dar și despre presupusa ofertă de la Dinamo Kiev a lui Steliano Filip.

”Să dea Dumnezeu să fie această ofertă reală, deocamdată nu există această ofertă, eu sper să ajungă până la urmă să joace într-un campionat puternic. Dar o să-l dăm la prețul corect, nu la suma vehiculată în presă. Nu știu să-ți răspund acum dacă îl dăm dacă ne calificăm mai departe.

Dacă are cineva oferte de la Dinamo? Doar eu am oferte. Dacă ar fi fost din Primera…Glumesc. Sincer, acum îmi este gândul doar la această echipă”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Contra a luat o decizie curajoasă ca să-i blocheze pe basci și l-a lăsat pe bancă pe fiul lui Rivaldo.

”Am depănat amintiri cu Rivaldo, am vorbit de toate și am depănat amintiri din perioada în care am jucat împreună la AC Milan dar și cât am fost adversari. A fost foarte fericit că a putut să vină să vadă pe viu. Nu a fost supărat că Rivaldinho nu a jucat din primul minut. Am stat de vorbă cu el chiar înainte de meci, a fost la mine în birou și a înțeles. Până la urmă eu cred că am gândit bine. Prietenii din Spania mi-au trimis cele mai multe mesaje”, a încheiat ”Guriță”.

Citește și:

Propunerea lui Paul Anton în ceea ce-l privește pe Rivaldo

-->
Previous Mutu: "Vorbim despre un transfer la finalul campionatului"
Next Propunerea lui Paul Anton în ceea ce-l privește pe Rivaldo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *