Contra: ”Am rămas pentru că vreau să cîștig titlul la anul!”


Cosmin Contra și-a prelungit astăzi contractul cu Dinamo pentru încă un sezon, până în vara 2018, încheie pe locul 3 în campionat după ce a preluat echipa cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat când „haita” era pe locul 7. „Guriță” a strâns 7 meciuri fără eșec, 5 victorii și două remize, a avut o singură înfrângere în play-off.

„Mi-ar fi plăcut să terminăm cu o victorie chiar dacă nu conta în clasament. Mă așteptam să fie dificil pentru că Astra juca fără presiune, doar de plăcere. Iar când îi lași pe giurgiuveni să joace, pot pune probleme oricui. Felicit jucătorii mei pentru acest play-off, felicit galeria pentru cum a susținut echipa în ultima perioadă. Vreau să-l felicit pe Gică Hagi pentru proiectul său care a dat roade și trebuie urmat și de alte cluburi. Ne vom concentra toată săptămâna pe finala Cupei Ligii”, a comentat antrenorul.

A explicat și de ce a ținut să continue în Ștefan cel Mare: „Am rămas pentru că vreau să câștig titlul la anul. Eu am încercat să fiu realist acum. Am zis de ieri că n-am speranțe la titlu. Era imposibil să facă greșiți ambele adversare. Până la urmă, întotdeauna în clasament ești unde meriți și atât. Suntem pe 3, deci asta merităm acum”.

Citește și:

INTERVIU Dan Nistor: ”Cu toții ne dorim ca la anul să luăm tot!”

-->
Previous Mutu: ”Așteptam un miracol. Anul viitor vom lua tot!”
Next INTERVIU Dan Nistor: ”Cu toții ne dorim ca la anul să luăm tot!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.