Contra pune iar presiune pe Negoiță


Tehnicianul lui Dinamo, Cosmin Contra, îi cere patronului Ionuț Negoiță trei jucători, dorind insistent un înlocuitor pentru Palici.

„În momentul de față suntem bine, dar vom fi și mai bine după ce îi vom aduce pe cei 2-3 jucători pe care-i vreau. Încercăm să aducem un număr 10, vrem un mijlocaș central în locul lui Palici.

Mă încântă faptul că Albin poate ajunge la Dinamo. Îl cunosc foarte bine. Știu foarte bine ce ne poate da Albin, îl știu foarte bine”, a declarat Contra la Dolce Sport.

Antrenorul „câinilor” i-a evidențiat și pe juniorii pe care-i are în cantonament și a avut cuvinte extraordinare la adresa lui Val

„Toți copiii care au venit cu noi în cantonament s-au pregătit foarte bine. Au făcut o pregătire foarte dură. Mi-au și zis că n-au făcut o asemenea pregătire în viața lor. Încă mai au multe de învățat.

Costache a impresionat. L-am băgat și fundaș dreapta, și vârf împins și a dat un randament foarte bun. E un jucător cum n-am mai văzut de foarte mult timp în România. Îi e foame de gol, de performanță”, a adăugat Contra.

-->
Previous Ce mesaj îi transmite Dănciulescu lui Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului care ar fi pus ochii pe dinamovistul Nistor
Next Dinamo București - NK Domzale 3-2. "Câinii" au avut un gol anulat în minutul 13

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *