Contra pregătește niște surprize pentru sezonul viitor


Directorul sportiv al alb-roşiilor, Ionel Dănciulescu, a dezvăluit că antrenorul Cosmin Contra pregăteşte surprize în formula din sezonul viitor, una dintre ele avându-l în prim plan pe tânărul mijlocaș. Este vorba despre Alin Dudea (19 ani), care a evoluat în 4 meciuri în Liga 1 în acest sezon, fără a marca vreun gol.

„După pregătiri o să vedeţi poziţia lui Dudea şi o să vedeţi că o să fie ceva interesant. Cosmin Contra încearcă ceva interesant”, a spus Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 De asemenea, oficialul dinamovist este convins că şi Andrei Târcoveanu, care va împlini 20 de ani peste doar câteva zile, poate fi o revelaţie în următoarea stagiune.

Dănciulescu a vorbit şi despre negocierile cu Jaime Penedo şi Jose Romera, ale căror contracte se încheie la finalul acestui sezon.

„După finală, de luni, vom începe să discutăm cu jucătorii. Nu am avut nicio discuţie, e mult mai important acest meci. De luni, marţi, se pot regla multe. Nu sunt foarte mulţi jucători care îşi termină contractul. Nu se discută personal cu jucătorii, se discută în anumite momente cu agenţii lor. Nu vrem să deranjăm atmosfera la echipă, vrem ca ei să fie concentraţi doar pe meciul de sâmbătă, care e foarte important pentru Dinamo. Şi Penedo, şi Romera sunt jucători care au dat satisfacţie. Nu cred că trebuie să-şi facă probleme că nu vor rămâne la Dinamo”, a precizat Dănciulescu.

Citește și:

VIDEO Maxi Oliva: ”Fanii noștri ne vor da impulsul să câștigăm”. Mesaj în română pentru suporteri

Previous VIDEO Maxi Oliva: ”Fanii noștri ne vor da impulsul să câștigăm”. Mesaj în română pentru suporteri
Next VIDEO Echipa de handbal masculin a lui Dinamo s-a calificat în finală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *