Contra: ”Poate producem surpriza, nu ne e teamă”


Cosmin Contra nu este înfricoșat de dubla confruntare cu Athletic Bilbao din turul III preliminar al Europa League. Antrenorul roș-albilor s-a amuzat și el pe seama faptului că echipamentul principal al celor două echipe este acum similar, Ionel Dănciulescu declarând zilele trecute că dinamoviștii s-au inspirat după cel al bascilor. Primul meci va fi la București pe 27 iulie, returul pe San Mames pe 3 august.

”Sper să producem surpriza. Avem șansa noastră și sper să ne pregătim bine pentru a avea posibilitatea de a ne califica și după meciurl retur. Până atunci trebuie să facem două etape bune de campionat. Vom analiza țintarul, ca să vedem cum putem trimite oameni care să spioneze amicalele lui Athletic din Elveția. Și preparatorul nostru, Javi Reyes, a lucrat mulți ani la Bilbao, a rămas cu mulți prieteni acolo, o să avem date despre confruntările cu spaniolii.

Nu pornim cu teamă în meciurile cu ei. Eu sper ca suporterii noștri să umple stadionul. Am ales în vară să continuu, sunt mulțumit, s-au schimbat multe lucruri de când s-a încheiat campionatul, s-au făcut eforturi ca să se aducă jucătorii pe care-i voiam, s-a investit. Dacă va mai pleca un jucător-cheie pentru echipa noastră după meciurile europene, atunci ne gândim să mai aducem”, a comentat Contra la Digi Sport.

Citește și:

Cine este adversara lui Dinamo în turul III al Europa League

-->
Previous Cine este adversara lui Dinamo în turul III al Europa League
Next Albin: ”Am jucat de multe ori contra lui Athletic Bilbao”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *