Contra, păcălit din nou de spanioli EXCLUSIV


Cosmin Contra trăiește cea mai proastă experiență din cariera sa de antrenor la Dinami București. Antrenorul se simte păcălit de toată lumea și este singurul sprijin al jucătorilor.

Fotbaliștii l-au rugat pe Contra să nu-i lase singuri în cea mai grea perioadă din istoria clubului. Fără niciun ban în conturi, cu 6 puncte în clasament și cu o mulțime de promisiuni nerespectate.

Cosmin Contra a fost la antrenamentul din această dimineață, dar era extrem de nervos din cauza situației create.

Antrenorul a încercat să-l sune pe Cortacero pentru a rezolva situația, dar acesta nu-i răspunde la telefon. Contra este dispus să plece de la Dinamo, dar își cere banii pe cele două luni pe care le-a petrecut la Dinamo, aproximativ 60.000 de euro.

Contra i-ar fi transmis lui Rufo Collado că renunță la clauza de 300.000 de euro, dar măcar să-i plătească salariile restante. Directorul sportiv i-a transmis să vorbeasca cu Cortacero, iar spaniolul nu-i mai răspunde la telefon.

Contra n-a luat niciun ban până acum de la Dinamo. Nu a existat nicio sumă de instalare, ci doar această clauză de reziliere consistentă, dar la care antrenorul este dispus să renunțe.

Pe de altă parte, tehnicianul nu poate lipsi de la antrenamentele clubului înainte de a ajunge la o înțelegere scrisă de reziliere a contractului!

Citește și:

Ședință la Guvern după incediul de la Piatra Neamț. Vești despre ”medicul-erou”, oferite de Tătaru

Previous Comunicat DUR al DDB: "Îl rugăm pe Contra să spună adevărul"
Next Cosmin Contra: ”Am fost folosit. Jucătorii își caută echipe” ULTIMA ORĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *