Contra, păcălit din nou de Cortacero. Prizonier în Ștefan cel Mare


Pablo Cortacero dovedește pe zi ce trece că nu are capacitatea financiară, dar nici nu știe să managerieze din postura de președinte un club ca Dinamo, pe care de când l-a preluat l-a dus pe locul 15, a creat datorii imense peste cele făcute deja de Ionuț Negoiță și ale cărui conturi sunt GOALE în momentul de față.

Cosmin Contra și-a dat seama că situația de la Dinamo nu poate fi schimbată în bine și imediat după meciul cu Astra din Ștefan cel Mare, terminat 1-1, și-a anunțat apropiații că vrea să plece. A doua zi a avut o întâlnire cu Rufo Collado, directorul sportiv al dinamoviștilor.

Fostul selecționer i-a transmis acestuia că vrea să plece, că renunță la clauza de reziliere de 300.000 de euro, dar să-și primească măcar salariile restante, banii de chirie pentru lunile în care a stat la București și câteva salarii în avans.

Rufo Collado nu i-a dat un răspuns pe loc antrenorului, dar i-a transmis că va încerca să-i rezolve dorințele. Pablo Cortacero, care nu i-a mai răspuns în ultima vreme la telefon lui Contra, i-a transmis însă lui Rufo Collado să accepte toate dorințele antrenorului și că o să i se semneze contractul de reziliere pe cale amiabilă.

Surpriză însă! Cum Rufo Collado nu are putere de semnătură și cum până astăzi, 18 noiembrie, n-au ajuns cei 400.000 de euro promiși care oricum n-ar ajunge nici să plătească salariile jucătorilor pe o lună de zile, oamenii din conducerea lui Dinamo l-au sunat pe Cortacero.

”Pablo, Contra trebuie să rămână. Nu ne permitem acum să-l dăm afară și nici nu avem pe cine să aducem ca să remedieze situația. Pentru că nu doar antrenorul este supărat, ci și jucătorii. Soluția pentru a calma spiritele și a obține rezultate este să apară banii în conturi”, a fost calmat Cortacero, conform surselor FANATIK.RO.

”În principiu, voi sta pe bancă la meciul cu Voluntari. Am avut o discuție după meciul cu Astra, ambele părți ne dorim încetarea colaborării, dar sunt anumite lucruri care trebuie să se întâmple. Depinde doar de club în momentul de față”, a mărturisit Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Astfel, deocamdată Cosmin Contra este ”prizonier” la Dinamo și trebuie să-și respecte contractul semnat și să vină la antrenamentele ”câinilor”. De asemenea, el va fi pe bancă și la meciul cu FC Voluntari, de vineri, de la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Pentru că și promisiunea de a juca toate meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională a fost doar o minciună, având în vedere că Dinamo a ajuns să se împrumute pentru a asigura baremul arbitrilor sau masa jucătorilor.

Singura variantă în acest moment ca Contra să se elibereze din Ștefan cel Mare este să accepte să plece fără bani de la Dinamo. În conturile clubului nu sunt bani, spaniolii au transmis oamenilor din club că majorarea de capital s-ar putea face după 25 decembrie, iar până atunci nu se știe dacă clubul va reuși sau nu să mai trăiască. Cert este că până pe 30 noiembrie trebuie achitate datoriile urgente, altfel Dinamo poate pierde și cele 6 puncte acumulate până acum în clasament!

Citește și:

Dinu a descifrat combinația de la Dinamo: ”Ei au pus la cale totul”

Previous Dinu a descifrat combinația de la Dinamo: ”Ei au pus la cale totul”
Next Alex Couto explică situația lui Cosmin Contra: ”Trebuie” EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *