Contra: „Oameni de cea mai joasă speță. Am suferit”


Dinamo a trecut în acest sezon prin schimbări incredibile, de la Pablo Cortacero și proiectul lui grandios doar pe vorbe și pe hârtie, la aducerea lui Cosmin Contra și a jucatorilor cu salarii anuale de sute de mii de euro, la situația actuală când suporterii se luptă să mențină și formația în Liga 1, dar și să plătească toate datoriile lăsate de spaniolii care s-au dovedit a fi doar niște țepari.

„Am venit crezând într-un proiect extraordinar la Dinamo, ca echipa să se lupte să câștige campionatul și să forțăm intrarea într-o grupă europeană. Dar am fost păcălit de la început până la sfârșit! Am suferit enorm timp de patru luni. Am fost hulit de foarte multă lume pentru că am greșit crezând în niște oameni. S-au spus multe lucruri și, din păcate, nu sunt reale!

Mulți din preajma DDB-ului au făcut declarații care au influențat, dar eu am cheltuit bani la Dinamo si am spus să-mi dea cât pot ei, să-mi recuperez măcar din ce am cheltuit. E un capitol închis subiectul Dinamo! Am fost păcălit de niște oameni care sunt niște mincinoși, oameni de joasă speță.

Nu se poate ca Dinamo, doar din banii DDB, să emită pretenții la a intra în play-off. Îmi doresc ca Mulțescu să salveze echipa și să câștige Cupa României. Ar ajuta să vină un investitor serios”, a spus Contra la Sport Total FM.

Citește și:

Îndemnul lui Vasile Astărăstoae: ”Să dansăm din nou”. Ironia profesorului

-->
Previous Mario Nicolae despre jucător: "Situația delicată" Fotbalist: "Sunt cel mai bun"
Next Motivul din cauză căruia Yazalde a refuzat Dinamo. Face spectacol în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *