Contra: ”O să fie o bucurie unică”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre partida cu FCSB, care se va disputa luni, de la 20:30, pe Arena Națională. Dinamoviștii sunt obligați să învingă ca să păstreze șanse reale pentru a câștiga titlul.

”Nimeni nu este favorit într-un derby. Avem șanse atât noi cât și ei să câștigăm acest meci, noi avem un mic avantaj, jucăm în fața propriilor suporteri, echipa a crescut de la meci la meci, băieții au încredere în ei, starea psihică influiențează mult evoluția unei echipe, noi am avut niște jocuri foarte bune. O să fie o unică bucurie, să câștigăm împotriva Stelei. Ne facem fericiți pe noi, familiile noastre, muncim foarte mult în fiecare zi, băieții mai ales”, a declarat Guriță.

El a spus din nou că nu se gândește la câștigarea campionatului și pe cine trebuie Dinamo să blocheze ca să câștige mâine seară.

”Nu suntem favoriți la titlu, suntem la cinci puncte. Este meciul cu FCSB mâine seară, doar la el mă gândesc. La final clasamentul ne va așeza unde merităm să fim. Știm calitatea echipei Steaua, forța echipei. Diferența a făcut-o Alibec. Trebuie să avem mare grijă, la meciul tur i-am dat prea multe spații.  Ei având cinci puncte și gândindu-se la titlu e normal ca ei să se mulțumească și cu un rezultat de egalitate”, a declarat antrenorul lui Dinamo care a precizat că Bumba nu crede că va juca în derby.

Citește și:

Copii fac galerie la derby

 

Previous Dănciulescu se ia de cei de la FCSB: ”Această tactică nu mai prinde”
Next Copii fac galerie la derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *