Contra: ”Nu i-am păstrat o medalie domnului Andone”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre trofeul câștigat aseară după un meci pe care l-au câștigat categoric, cu 2-0, împotriva lui ASC Poli Timișoara.

”Este o performanță că după 5 ani de zile putem să ridicăm un trofeu deasupra capului. Mă bucur foarte mulți pentru băieți pentru că a fost un sezon foarte greu pentru ei dar de când am venit eu la echipă au înțeles că fără muncă, sacrificiu și cu o bună mentalitate nu poți să câștigi trofee la Dinamo și mă bucur că am reușit împreună cu ei să terminăm bine atât în play-off  și să câștigăm acest trofeu. Am pus doar puțin umărul la câștigarea acestui trofeu, meritul e al jucătorilor dar și a foștilor antrenori și a celor care lucrează în club. Pentru toți e o bucurie enormă și le dedicăm acest trofeu pentru că fără ei n-am putea să existăm și să-i fie bine acestei echipe”, a declarat Cosmin Contra

El a explicat că deși nu există o medalie pentru Ioan Andone el recunoaște că este și meritul lui pentru că și-au trecut în palmares acest trofeu.

”Nu i-am păstrat o medalie domnului Andone dar cred că dânsul știe că a pus și el umărul la câștigarea acestui trofeu. În situația în care era echipa când am ajuns eu cred că e un sezon bun dar întotdeauna se poate face mai mult, eu zic că e un an reușit”, a încheiat ”Guriță”.

 

 

 

-->
Previous Clauza lui Contra care-i va scoate mulți bani din buzunar lui Negoiță
Next Rivaldinho: ”Este un vis împlinit”. Ce a făcut brazilianul la finalul meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.