Contra: „N-am de ce să plec de la Dinamo”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, se contrazice în declarații.După ce ieri a spus că dacă nu i se îndeplinesc cerințele poate să plece, acum dă de înțeles că nu are de ce să părăsească echipa din Ștefan cel Mare.

Cu toate acestea, el recunoaște că nu ar spune nu dacă ar primi într-un final un telefon de la Federație.

„Cât timp zvonurile există, eu n-am ce să le fac. N-am discutat cu nimeni din cadrul Federației. Dacă va fi vreodată momentul să discutăm, vom vedea ce se va întâmpla. Până atunci, gândul meu e la Dinamo. Am discutat pentru a prelua echipa de tineret, însă nu mi-am dorit acest lucru. Sunt total diferite meseriile de antrenor și selecționer. Nu există o vârstă anume la care să preiei echipa națională. Dacă proiectul e ok, de ce nu?

Nu știm dacă se va despărți Bawab de noi. În momentul de față, la Dinamo toate lucrurile sunt ok. Nu există divergențe între mine și Negoiță. Trebuie să mai aducem jucători ca să creăm un grup puternic. Toată lumea spune că suntem outsideri. Îmi place acest rol. Tot ce am avut în contract stipulat, s-a realizat la club. N-am de ce să plec de la Dinamo” – a spus Cosmin Contra la Dolce Sport.

Citește și:

Ce atacant din Liga 1 ar putea ajunge la Dinamo

-->
Previous Pleacă Contra? Cine ar putea fi înlocuitorul lui
Next Ce atacant din Liga 1 ar putea ajunge la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *