Contra, mesaj dur pentru oficialii FCSB


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, le-a răspuns astăzi lui Gigi Becali și lui Mihai Stoica după ce aceștia au râs de „câini” după eliminarea cu Athletic Bilbao.

„Nu mă deranjează ironiile celor de la FCSB. Sunt lucruri normale și trebuie să existe respect. Să nu uite Steaua că Petrolul a avut același rezultat la Plzen acum câtiva ani, le-au dat cu terenul în cap, că deși au investit atâția bani în ultimii ani nu au reușit să câștige campionatul. Să nu uităm că jucând cu echipe bune din campionate ca Spania, Anglia, Italia, au fost scoruri de maidan. Asta e diferența. Putem să ne batem cu echipe din Cehia, din Polonia, dintr-un fotbal apropiat. Răutățile trebuie să rămână deoparte, foarte bine că s-au calificat. Întotdeauna există șanse să te califici dar să-i vedem pe cei de la FCSB cu o echipă ca Sporting Lisabona. Dacă se califică în grupele Champions League atunci ridicăm fustița. Deocamdată s-au calificat cu Plzen. „, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

Și Juan Albin a avut un mesaj pentru oficialii FCSB.

„Sincer, n-am auzit despre ironiile celor de la FCSB. Dar știi ceva? Pur și simplu nu mă interesează ce spun ei. Niciodată nu i-am suportat, nu știu de ce. Imaginează-ți dacă aveam antipatia asta față de ei când eram la Petrolul ce simt acum…”, a declarat Albin.

Citește și:

Contra: „Viitorul lui Dinamo va fi sumbru”

-->
Previous Contra: "Viitorul lui Dinamo va fi sumbru"
Next Contra: ”Pentru mine a fost o decepție foarte mare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *