Contra, mesaj clar către Negoiță. Ce jucători vrea


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, îi transmite public un mesaj patronului Ionuț Negoiță referitor la achiziția unor jucători în perioada următoare. El vrea să profite de această pauză competițională pentru a putea să-i integreze pe noii veniți în echipă.

Eu sper ca în ultimele zile (n.r. ale perioadei de transferuri) patronul echipei să-și dea seama că avem nevoie de întăriri. Minimum 2 jucători. Acum depinde doar de el”, a spus Contra la Look TV.

El a vorbit și despre partida din această seară: „Voluntari e o echipă foarte bună. În primele 15 minute din repriza secundă au controlat jocul, le-am permis să vină peste noi. Am schimb sistemul în 4-3-3. Am vrut să surprind și ne-a ieșit. Mă bucur mult pentru băieți. Cu CFR Cluj am încercat, dar astăzi am avut posesie la mijlocul terenului. Am avut jucători buni pe contraatac, Salomao și Costache. Nemec câștigă toate duelurile aeriene și protejează excelent.”

Tehnicianul ”câinilor” nu a fost supărat pe Dudea, chiar dacă acesta a făcut penalty:

”Dudea a început mai timorat jocul, a avut emoții. După ce a făcut penalty-ul și-a revenit și a făcut 30 de minute foarte bune, eu cred că poate deveni un fundaș agresiv, nu se complică. Nu mă interesează ce fac celelalte echipe, pe mine mă interesează să avem continuitate în rezultate, să nu mai facem greșeli și să primim goluri.”

Cosmin Contra este îngrijorat totuși de numărul mare de jucători care vor pleca la echipele naționale.

„Încet, încet ne revenim. Am avut o perioadă foarte grea. Am jucat din 3 în 3 zile și nu a fost ușor. Nici fizic, nici psihic. Acum a început să se vadă munca depusă la antrenamente. Ne pleacă 12 jucători la echipele naționale, dar vom munci în continuare cu cei care rămân”, a încheiat ”Guriță”.

Citește și:

Nascimento: ”Pentru noi nu contează CFR”

-->
Previous Nascimento: ”Pentru noi nu contează CFR”
Next Mutu: ”Vor veni jucători”. Ce mesaj are pentru cei care au plecat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *