Contra le dă speranțe dinamoviștilor. Ce trebuie să facă să fie convocați


-->
România – Suedia se va disputa marţi, 27 martie, pe Ion Oblemenco, de la ora 21:30. Pentru această acțiune nu a fost convocat niciun dinamovist din lotul actual al echipei din Ștefan cel Mare dar au fost convocați opt foști ”câini”. Totuși, el le dă speranțe fotbaliștilor lui Dinamo.

„Mă deranjează că nu suntem obiectivi în privinţa fotbalului românesc în momentul de faţă. Şi mie mi-ar plăcea să am 20 de jucători care să câştige fiecare meci cu 3-0 la pauză şi să facă spectacol. Şi mie îmi place să joc spectaculos, mi-ar plăcea să am jucători cu asemenea calităţi.

Dar am altfel de jucători, cu alte calităţi. Vedeţi că au schimbat atitudinea la echipa naţională, avem ceva rezultate de când sunt eu aici şi suntem pe un drum bun. Încă nu am realizat ceva, dar suntem pe un drum bun. Lăsaţi-ne să muncim şi să calificăm naţionala la Euro”, a spus Cosmin Contra.

„Eu am venit aici să calific naţionala la Campionatul European şi voi încerca să aliniez cel mai bun 11 la momentul respectiv. Vor juca mereu jucătorii care sunt în formă, indiferent de nume, vârstă sau echipă. La mine joacă cei pe care îi consider ca fiind în cea mai bună formă„. Cosmin Contra, selecționer România

Previous Ce l-ar împiedica pe Țiriac să se implice la Dinamo
Next De ce s-a simțit Raț umilit de Dinamo. Cât câștigă la Timișoara

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *