Contra l-a învins pe Hagi într-un meci cu de toate


Dinamo a învins Viitorul la ea acasă, 1-0, pe caniculă și pe un stadion unde mulți oameni au fost întorși din drum deoarece nu au mai avut loc .

Dinamoviștii au început tare meciul. Costache a profitat de o eroare uriașă a lui Tordai, însă a trimis inexplicabil în bară din unghi, deși avea poarta goală în față.

Ofensiva oaspeților a continuat. Costache i-a pasat ideal lui Bumba, însă mijliocașul a finalizat dezamăgitor de la marginea careului.

Viitorul a ripostat în minutul 11, Penedo intervenind salvator la două șuturi bune ale dobrogenilor.

În minutul 27, Viitorul a avut o nouă ocazie uriașă de gol. Eric a executat aproape perfect o lovitură liberă, mingea s-a dus puțin pe lângă poartă, fază la care Penedo s-a izbit violent de bara porții.

Dinamo a avut o nouă ocazie mare în minutul 36, prin Bumba. Acesta a șutat periculos de la marginea careului, însă mingea a fost salvată miraculos de Tordai.

Țucudean a continuat seria ocaziilor uriașe cu puțin timp înainte de pauză. Atacantul Viitorului a trimis dezastruos din doar câțiva metri, deși niciun jucător al lui Dinamo nu se afla în jurul lui.

Viitorul a început mai bine repriza secundă. Busuladzici a greșit o minge în careu, Vînă a rămas față în față cu Penedo, însă goalkeeper-ul panamez a respins incredebil în corner.

Costache a dat lovitura cu zece minute înainte de final. Lansat ideal de Bumba, Costache a avansat și a finalizat curajos pe lângă Buzbuchi.

După trei etape, Dinamo a acumulat șase puncte, în timp ce campioana en-titre a ajuns deja la cea de-a doua înfrângere din acest sezon.

Echipele de start:

FC Viitorul: Tordai – Dumitraș, M. Constantin, Mladen, Boli, Hodorogea – D. Lopez, D. Dumitrescu, Vînă, Eric – Țucudean
Rezerve: Buzbuchi – S. Rădoi, Fl. Coman, Ov. Herea, A. Ciobanu, V. Ghiță, T. Băluță
Antrenor: Gheorghe Hagi

Dinamo: Penedo – Dudea, Nedelcearu, Maric, Filip – Busuladzic, Anton – Costache, Albin, Bumba – Rivaldinho
Rezerve: Brănescu – Katsikas, Hanca, Nemec, Mahlangu, Nascimento, Romera
Antrenor: Cosmin Contra

 

-->
Previous Dinamo scapă iar de Ander Iturraspe
Next Contra: "Prin evoluția de azi Costache poate să joace titular"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *