Contra îi transmite un mesaj subliminal lui Negoiță


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, nu concepe să rămână la Dinamo sezonul următor fără să ridice trofeul Ligii 1 la finalul sezonului. Pentru asta el a pus câteva condiții care să-i asigure tehnicianului condițiile să poată să-și îndeplinească toate obiectivele. Jucătorii de valoare și condiții de pregătire la cele mai înalte standarde.

”Eu cred că patronul nostru a fost omul care nu a lăsat o altă echipă de tradiție să dispară și pentru acest lucru trebuie să-l apreciem. E greu de lucrat cu Ionuț Negoiță pentru că este în primul rând un om de afaceri. Dar eu cred că toată lumea trebuie să înțeleagă că la fotbal trebuie să ridicăm capul din calculator și să improvizăm.

Cosmin Contra a dezvăluit cu cine crede că se va bate la titlu sezonul următor dacă i se vor aduce jucătorii pe care și-i dorește.

”Depinde de cum ne vom mișca în perioada de mercato pentru că e foarte important să facem un lot echilibrat ca valoare, ca număr, să nu dăm tinerii la o parte dar alături de jucători valoroși ei vor crește mult mai repede. Eu cred că Craiova va fi sigur candidată la titlu, CFR Cluj va face investiții să-și creeze o echipă puternică, vor fi 5-6 echipe care se vor bate la titlu”, a spus Cosmin Contra într-un interviu exclusiv Dolce Sport realizat în Spania, acasă la tehnicianul roș-albilor.

 

Previous Penedo a semnat prelungirea cu Dinamo!
Next EXCLUSIV Penedo: ”Suporterii lui Dinamo m-au convins”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *