Contra îi transmite un mesaj lui Miriuță: „Nu-mi convine”


Fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, în prezent antrenor al echipei naționale de fotbal a României, a vorbit despre situația actuală de la formația din Ștefan cel Mare și îi transmite un mesaj lui Vasile Miriuță.

„Nu-mi convine că Steliano Filip joacă mijlocaş central, eu am nevoie de el fundaş stânga”, a declarat selecţionerul.

Contra a vorbit ulterior şi despre alte probleme din cadrul fostei sale echipe şi crede că Bokila ar fi dat un randament mai bun dacă ar fi antrenat-o în continuare pe Dinamo.

„Bokila poate să joace mult mai bine. Dacă eu aş fi rămas, cred că randamentul lui ar fi fost altul. Nici nu joacă, ca să poţi să-ţi dai seama dacă poate fi cel de dinainte. Joacă doar 15-20 de minute. Cine nu mai dă randament dintre cei care au venit în vară? Katsikas are trei goluri, Salomao are multe pase de gol, Nascimento are un potenţial extraordinar.

Eu am luat decizia ca Albin să plece. S-au pierdut puţini bani, oricum, faţă de câţi bani s-ar fi pierdut dacă ar fi rămas la echipă”, a mai spus „Guriţă”, la TV Digi Sport.

Previous Cine mai spera? Dinamo poate încheia 2017 chiar lângă podium!
Next Cel mai slab atacant din Liga 1 joacă la Dinamo. Cine este acesta

1 Comment

  1. ADRIAN P
    decembrie 13, 2017
    Răspunde

    DOMNULE, INDIVIDUL ASTA ARE UN TUPEU DE NEIMAGINAT. DUPA CA CA SI-A BATUT JOC DE LOTUL LUI DINAMO, ARE SI PRETENTII DE LA MIRIUTA CARE NU STIE CUM SA MAI CARPEASCA FORMULA DE JOC. II DAI PE NISTOR SI BUSULADZICI DE LA MIJLOC SI VREI SA JOCI CU CINE ?
    SIGUR CA DA, BOKILA ERA SUPER DACA RAMANEAI TU SI II SUFLAI IN URECHE. FACE SI EL CE POATE CA PREA MULT NU MAI POATE. TU VEZI DE NATIONALA CA PE LA DINAMO IN VIATA ASTA NU MAI AI INTRARE.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *