Contra: ”A fost Găman-Dinamo, 1-0”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost foc și pară la finalul meciului de la Cluj. Chiar și Jerry Gane a fost eliminat din cauza faptului că a protestat arbitrajul din această seară. Cel mai probabil, acesta nu va mai bea un pahar de vin cu Dan Petrescu după acest meci.

”N-am ce să comentez pentru că dacă mă apuc să vorbesc nu o să mai stau pe bancă un an de zile. Nu am stat deloc cu gura pe dânșii. Să îmi explice domnul Găman cum a putut să vadă că a fost penalty. Dacă dânsul este Superman și vede prin oameni… Am fost echipa mai bună dar o decizie așa controversată a influiențat rezultatul acestui meci. A doua repriză am încercat să egalăm, am avut ocazii foarte clare, dar nu s-a putut.

O echipă care a vrut să joace fotbal, care a încercat să desfacă o apărare foarte bună, am dominat echipa CFR-ului 90 de minute. A fost Găman – Dinamo 1-0.

Nu-l știu pe acest arbitru, în istoria lui Dinamo ce s-a întâmplat. Eu nu vreau să mă mai arbitreze niciodată domnul Găman și domnul Șovre. Data viitoare când ne vor arbitra se va întâmpla același lucru.

Încercăm după acest efort enorm să ne recuperăm în 48 de ore, ați văzut Iașiul ce bine a arătat, ne va aștepta un meci la fel de greu”, a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

Citește și:

Nedelcearu: ”M-am jurat în fața lui Găman”

-->
Previous Nedelcearu: ”M-am jurat în fața lui Găman”
Next Dan Petrescu: ”Restul e can-can”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *