Contra: ”Eu am răbdare cu Albin” De ce încă nu e în formă


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre situația lui Juan Albin, care nu a arătat prea bine în partida de la Ovidiu, cu Viitorul Constanța.

”Mai are un pic de dat jos. Dar voi vă așteptați foarte repede să ajungă la nivelul optim de pregătire. Primele 7 zile el nu s-a odihnit foarte bine. El abia acum a început să doarmă, îl văd că la fiecare antrenament câștigă câte ceva. De asta și l-am băgat în meciul asta, știam că n-o să joace prea bine. Dar când joci e cel mai bun antrenament. Pe mine nu mă preocupă criticile astea, că Albin arată rău, eu am jucat fotbal, știu cum e să joci pe căldură, la 38 de grade, când vii din Mexic, dar sunt mulți care nu înțeleg fenomenul”, a declarat Contra.

”Guriță” l-a dat exemplu pe Paul Anton, care a avut și el probleme la meciul cu Athletic.

Anton a fost foarte bine acum, mă gândeam să-l schimb prin minutul 75 dar el a vrut să mai joace, chiar dacă la meciul cu Athletic simțea că se sufocă. Și situația lor e diferită pentru că el a venit din Spania, nu a schimbat fusul orar. Eu am răbdare cu el pentru că știu ce poate să facă Albin pe teren”, a declarat tehnicianul ”câinilor.

”Eu nu aș accepta niciodată să-mi pună cineva căpitanul. Nu pot să-mi dau cu părerea despre alte echipe. Nu vreau să vorbesc despre Steaua.” Cosmin Contra

Citește și:

EXCLUSIV Salomao: ”Fanii ne dau multă forță să mergem mai departe în Europa”

-->
Previous Ce promite vârful lui Athletic Bilbao pentru partida cu Dinamo
Next Contra Contra, despre cum o să joace la Bilbao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *