Contra: ”Eu asta credeam că Rednic va face”


Dinamo e într-o situație incredibilă. Mâine are loc reunirea echipei, dar jucătorii nu știu exact nici cine le e antrenor, nici cine le e patron. Deocamdată este un joc care se duce în presă și care poate afecta formația din Ștefan cel Mare. Selecționerul României, Cosmin Contra, comentează situația.

”E clar că ceva se întâmplă de doi ani de zile la Dinamo dacă nu reușește să intre în play-off. Un play-off fără Dinamo e un play-off mai sărac. Nu vreau să supăr pe nimeni, nu vreau să iau din meritele Iașului anul trecut sau Sepsi anul acesta. Dar un play-off cu Dinamo întotdeauna este mult mai puternic. Datorită tradiției, datorită suporterilor, datorită derby-urilor și a atmosferei care se crează, dar dacă s-au întâmplat anumite lucruri, n-au avut și ei constanță în rezultate, n-au făcut lucrurile bine, au terminat pe un loc 9, probabil s-a făcut o analiză, văd că s-au făcut și anumite schimbări în momentul de față la Dinamo, probabil se va încerca anul viitor să se creeze o echipă care să intre cel puțin în play-off, după aia să se gândească la lucruri mai mari.

A existat o clauză la Rednic, e un lucru între antrenor și patron. Nu știu ce s-a întâmplat între cei doi, eu credeam că Mircea Rednic va continua, așa părea”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Citește și:

Cine e miliardarul cu un club în Anglia și unul în Ungaria care poate cumpăra Dinamo

-->
Previous Cine e miliardarul cu un club în Anglia și unul în Ungaria care poate cumpăra Dinamo
Next FOTO Atenție, un poet la Dinamo! Cine l-a inspirat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *