Contra după o nouă înfrângere: „Este oboseală”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra s-a declarat mulțumit de modul în care au evoluat jucătorii dinamoviști în amicalul pierdut în fața lui Maribor, scor 1-2 , deși „câinii” sunt la a treia înfrângere în trei meciuri disputate în cantonament.

„Azi am avut o primă repriză foarte bună și în general sunt mulțumit. Băieții arată din ce în ce mai bine. Cred că am avut și un penalty care nu s-a dat la Adam Nemec. Copiii care au intrat în a doua repriză au jucat bine.

Este oboseală, iar oboseala poate fi motivul pentru care facem greșeli copilărești. Pe mine mă interesează punctele puse în joc în meciurile care contează, nu în amicale”, a spus Cosmin Contra la finalul partidei, la TV Digi Sport.

Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre transferul lui Giorgos Katsikas (27 de ani), fundașul central grec menit să-i ia locul lui Dielna.

„Din punctul meu de vedere are calități extraordinare, a avut un sezon extraordinar la PAOK, cu prezențe în Europa League. Cred că e un jucător care ne va ajuta”, a adăugat Contra pentru sursa citată.

URMĂTOARELE AMICALE ALE LUI DINAMO:

2 iulie: DINAMO vs NK Domzale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: DINAMO vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

Previous Salomao: "N-am auzit de Steaua, Dinamo e un club cunoscut"
Next Dinamo a pierdut deși a jucat curajos

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *