Contra: ”Dinamo nu poate fi niciodată outsider”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost extrem de fericit după partida din seara asta, când Hanca a înscris două goluri și a adus echipa pe care o conduce cu șanse reale să câștige titlul.

”Mă bucur mult pentru Hanca, îi prinde bine meciurile cu Steaua, își dorește să fie cel mai bun, să joace într-un campionat puternic, are o motivație foarte, foarte bună.

Eu am încercat să imprim băieților că Dinamo niciodată nu poate fi considerată outsider. Niciodată.

Eu mă gândesc la următorul meci, nu la titlu. Sperăm să jucăm mai bine atunci. Mi-era dor de un stadion așa și de o atmosferă adevărată”, a declarat Cosmin Contra.

El a vorbit și despre faptul că Dinamo a pierdut două puncte etapa trecută în minutele de prelungire cu Craiova, la Drobeta Turnu Severin.

”S-a învârtit roata, da. La Craiova golul primit în ultimul minut l-am primit astăzi, n-am făcut un meci strălucit, a fost mai multă tensiune decât fotbal, n-am știut să gestionăm 1-0. La sfârșit putea să câștige orice echipă, acum trebuie să ne recuperăm că avem un meci sâmbătă la Cluj foarte important. M-am așteptat de la Steaua să fie o echipă agresivă, să nu ne permită să facem o circulație bună a mingii. Bucuria e mare că am învins o asemenea echipă. Nu mă așteptam să primim două penalty-uri. Am primit gol dintr-o mare greșeală. Băieții au crezut până în ultima secundă că putem să câștigăm, Bawab a intrat foarte bine”, a încheiat ”Guriță”.

Citește și:

Adrian Mutu: ”Sperăm în ultima etapă să aflăm campioana”

-->
Previous Hanca: ”Dinamo are cei mai frumoși fani din Europa”
Next Scuza lui Reghecampf: ”Jocul trebuia oprit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *