Contra a dezvăluit ce jucători vrea să aducă la Dinamo


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a dezvăluit ce fel de jucători vrea să aducă în acest moment la echipa din Ștefan cel Mare. Au plecat Juan Albin și Azer Busuladzic, așa că acum ei urmăresc să aducă cât mai repede fotbaliști care să-i înlocuiască. Așa cum scriam zilele trecute, Yoda este o pistă pentru Dinamo, doar că el va reveni după accidentare abia în octombrie.

”Este prima dată când aud de varianta Sânmărtean. Dar nu s-a retras Sânmărtean? Eu credeam că da. Ultima dată l-am văzut la mijlocul terenului… Vezi? Eu n-am avut retragere de la echipa națională, el a avut. Nu știu dacă s-a antrenat, nu s-a antrenat, la 37 de ani e greu să-l pui într-o formă foarte bună repede. El este un jucător de clasă, valoros, dacă ar fi fost în circuit, poate ar fi fost o soluție viabilă.

Sunt discuții și cu Yoda, dar are probleme medicale, s-a operat, așteptăm să vedem starea lui medicală. Așa ne-au spus cei din Spania, că revine în octombrie, vedem, analizăm și o să luăm o decizie. Avem nevoie să nu ne grăbim și cine vine să vină pregătit și în posibilitatea să intre din primul meci ca titular. Nu am nevoie de jucători fără echipă, care să aibă nevoie de 1 lună, o lună și jumătate ca să îi pui în formă. Am nevoie de jucători care sunt la echipe, care sunt pregătiți și vin cu condiția de a juca din primul minut. Sunt ceva discuții, ne uităm, vreau să aducem ceva care chiar sa poată să ne ajute”, a declarat Contra.

Citește și:

Alt titular s-a accidentat. Anunțul lui Contra

-->
Previous Alt titular s-a accidentat. Anunțul lui Contra
Next Contra: ”Îl apreciez pe Gigi Becali”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *