Contra dezvăluie cum se va pleca de la Dinamo


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit în această seară la Digi Sport despre campania de transferuri a echipei din Ștefan cel Mare. El nu va mai permite să plece jucători pe sume mici și dezvăluie ce strategie ar trebui să aibă ca să-și poată îndeplini obiectivele sezonul următor.

„Dacă vrem la anul ca Dinamo să aibă continuitate, dacă vrem în grupele Europa League, trebuie să facem un efort şi să formăm o echipă puternică.

Îmi doresc ca jucătorii să fie vânduţi la un preţ corect, nu la unul care nu e conform cu valoarea lor. Dacă pleacă cineva, să o facă pe bani mulţi şi să putem să aducem jucători de calitate, care să îi înlocuiască pe cei plecaţi”, a declarat Contra, la emisiunea „Fotbal Club”.

Totuşi, tehnicianul de 41 de ani va începe să pregătească strategia după finala Cupei Ligii, cu ACS POli Timişoara, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

„Până nu se termină meciul de Cupa Ligii, nu vorbim despre cine pleacă. Nici nu mi-am făcut încă o strategie, vreau ca toţi să fim conectaţi la partidă”, a explicat „Guriţă”.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Modelul Atletico și Tottenham. Cum arată Peluza Cătălin Hîldan

Previous Contra despre Teixeira: "Va juca meci de meci". Ce alt jucător își dorește.
Next Sergiu Hanca vine astăzi să vândă bilete

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *