Contra despre Teixeira: „Va juca meci de meci”. Ce alt jucător își dorește.


Cosmin Contra a recunoscut că şi-ar dori să-l aducă la echipă pe portughezul Felipe Teixeira (36 ani), în prezent la Astra.

Tehnicianul care i-a revitalizat pe „câini” în 2017 a declarat că, în ciuda faptului că FCSB i-ar asigura portughezului un salariu mai mare decât Dinamo, el îi garantează mijlocaşului că va fi titular meci de meci.

„Ca antrenor, îmi doresc jucători buni. Teixeira e un astfel de jucător, l-am antrenat la Petrolul, am făcut performanţă alături de el şi mi-aş dori să-l am din nou sub comandă.

Dacă va veni la Dinamo, îi va plăcea mult să lucreze cu mine şi, în plus, va avea garanţia că va juca meci de meci. La Steaua n-ar fi sigur de acest lucru.

N-am apucat să vorbesc cu el, am vorbit puţin înaintea meciului cu Astra din play-out, dar nu am vorbit despre ipoteza de a veni la Dinamo”, a declarat „Guriţă”.

Mai devreme, Gigi Becali a anunţat că Teixeira este o ţintă clară şi pentru FCSB. El e pregătit să îi ofere portughezului un salariu mai mare cu 5.000 de euro decât cel propus de Dinamo.

Tehnicianul dinamovist a mai mărturisit că şi l-ar dori şi pe Ciprian Deac, mijlocaşul de 31 ani al lui CFR Cluj.

„Mi-l doresc pe Deac, dacă s-ar putea să vină. Nu au existat discuţii, dar, din informaţiile pe care le-am avut în iarnă, el a semnat cu CFR Cluj un contract pe trei ani şi nu s-a pus problema să vină până acum.

Dacă există această clauză cum că ar putea semna cu altă echipă dacă CFR nu iese din insolvenţă, atunci mi-l doresc, pentru că este un jucător bun”, a adăugat Contra, la Digi Sport.

Citește și:

Contra dezvăluie cum se va pleca de la Dinamo

Previous Unde-şi sărbătoreşte ziua Marius Niculae. La mulţi ani!
Next Contra dezvăluie cum se va pleca de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *