Contra despre schimbul verii: ”Mi-a venit ideea la o cafea cu Dan Petrescu”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a dezvăluit cum i-a venit ideea de a îl aduce pe Filipe Nascimento în Ștefan cel Mare. El a mărturisit și că i-a spus franc lui Dan Nistor că odată cu venirea lui Salamao mijlocașul central român pierdea locul de titular.

„A fost un schimb stabilit de antrenori. Eu și Dan Petrescu avem o relație deosebită. În cantonament am stat în fiecare zi la cafea cu Dan Petrescu și m-a întrebat de Nistor. Mi-a povestit de Nascimento că vrea să plece și mi-a venit ideea schimbului.

M-am gândit că jucători de bandă am și căutam unul cu profilul lui Nascimento.Cred că ambele echipe au de câștigat. Cu Nistor n-am avut nicio problemă, altfel n-ar mai fi fost la Dinamo de mult. Lui Nistor i-am spus că nu mai era titular de drept, i-am explicat situația.

L-am adus pe Salomao în banda stângă și el va fi titular. Eu pe Nistor tot acolo îl jucam. Îmi lipsea un număr 8. Pe Nascimento îl cunoșteam foarte bine”, a spus Cosmin Contra la Dolce Sport.

Cotat la 1,2 milioane de euro, Dan Nistor, 29 de ani, a jucat 35 de meciuri pentru Dinamo, a marcat de 6 ori și a dat 7 pase de gol. De partea cealaltă, Nascimento, 22 de ani, e cotat la 800.000 de euro. A jucat pentru CFR Cluj de 29 de ori, a marcat de 6 ori și a oferit 5 pase decisive

Citește și:

Contra: ”Albin poate să facă diferența. Am adus fix ce aveam nevoie”

-->
Previous Mesajul lui Albin după ce a semnat cu Dinamo
Next Contra: ”Albin poate să facă diferența. Am adus fix ce aveam nevoie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *